bugün

22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçı

iki ihtimal var. ya dünya kadar gol kaçıracağız. ya da o golleri kaçırmayarak tarihi fark atacağız. bu maç için kale, defans, orta saha, forvet her yerde galatasaray üstün.

-----------muslera
mariano-maicon-denayer-linnes
------------fernando
------ndiaye------rodriguez
--feghouli----------belhanda
-------------gomis

benim için galatasaray kadrosu şu anlık bu. serdar konusunda yanılıyorsunuz. menajerinden dolayı kendisi hakkında olumlu düşünmem imkansız. kendisini, denayer varken oynatmanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum. jansen ve valbuena'nın enerjisine ayak uyduramayacak kadar yavaş serdar. maicon'un varlığına, denayer'in atletizmi eklendiğinde defansımız daha güçlü olur. serdar'ın, denayer'e göre bir artısı yok. tek numarası sezon başından beri yıldızlarla dolu bir takımda oynaması.

bir de selçuk belası var başımızda. bir maçlık performansına çoğunuz tav oldu. fener maçları skandallarla dolu. forma çıkartmalar(tugay), aynı maç oyundan sakat numarası yapıp çıkmalar(mancini), fener maçının ortasında oynatılmadı diye kulübeyi karıştırmalar(riekerink)... çok çabuk unutuyorsunuz. şimdi şu güzelim ortamda, ardacı basının hedefi rodriguez'i harcayıp, selçuk diyenleriniz bile var! açık ara favori olduğumuz şu maçı kazanamazsak ya selçuk yüzünden olur, ya serdar.