bugün

öğrenci evi

-oturma odası:ordan burdan bulunmus alakasız ama bir o kadar rahat rengarenk koltukları,zamanında heves yapılıp alınmıs ama ustune basıla basıla kendinden gecmis renkli yer minderleri,geceden kalma iskambil kağıtları fıstık kabukları ve bira şişeleriyle mis gibi arpa kokmuş halıları,37ekran tv ve uzerindeki güzide dantelle coladan cıkmıs promosyon pengueni ile evin yasanan bolumudur.
-mutfak:1aydır yıkanmayan bulasıkları ile içinde barındırdığı cesit cesit canlısı,kendine has kokusu ve buzdolabı adı altındaki ustundeki sayısız hazır yemek telefonuyla küçük kar dolabı ile girilmesi tehlikeli bölumrden biridir.
-banyo/tuvalet:kız evlerinde en temiz bolumler olmasına karsılık erkek ögrenci evlerinde girilmesi durumunda ölüm tehlikesiyle karsılasacagınız korkunc yerlerdir,girmeyiniz girdirmeyiniz.
-odalar:kisilere karakteristik ozellikler tasıyan evin bu bolumleri,genelde sandalyelerin ustundeki kıyafetleri,yerlerdeki notları,aylardır toplanmamıs yatak ortuleri,ders calısılırken tuketilmis bilimum kola bardakları ve kullukleri ile genellenebilirler.ama pistir,kirlidir,pasaklıdır,bu hiç degismez.
e tabi heryerdeki(ki en hosuma gideni banyodaki dunya haritası olmustur simdiye kadar) posterler,3kisitutulup sabah kalktgınızda yerlerde kanepe ustlerinde yattıgını gordugunuz getiren kisinin bile tanımadıgı insancıklar,birikmis copler ve olmazsa olmaz sorunlu komsularıyla yasaması muhtesem olan evlerdir ogrenci evleri.