bugün

ali koç

ali koç'un fenerbahçe başkanı olması, galatasaray ve türk futbolu'nun menfaatinedir. bir kere türk futbolu, aziz yıldırım'dan kurtulmuş olacak. en basit örneğiyle rıdvan dilmen'e, yabancı sınırı başta olmak üzere bir çok konuda, konuşma talimatını aziz yıldırım'ın verdiğini tahmin ediyorum.

ali koç gibi insanlar başarılı olamayacaklarına inandıkları bir işe girmezler. bu da en büyük rakibimizin çıtayı yükseltmesiyle, galatasaray'ın daha çok çalışmasını sağlar.

ali koç, şampiyonlar ligi'nde başarılı olmak için yabancı kuralının, tamamen kaldırılması gerektiğini çalışma arkadaşlarından öğrenir. ekonomik gücünden dolayı kalitesiz türk futbolcularının, siyasetçilere yabancı sınırı gelmesi için yaptığı baskılar işe yaramaz. bu yüzden mayıstaki seçimde aziz yıldırım karşısında, galatasaray olarak ali koç'u desteklememiz gerektiği akılla sabit.

bu yüzden başkan olursa, ilk iş olarak kulüpler birliği ve türkiye futbol federasyonu'na, yabancı sınırının tamamen kaldırılması yönünde baskı yapacaktır. eğer bu konuda bir çalışması olmazsa, fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi'nde başarılı olmak gibi bir planı olmadığı anlaşılır. başkan olmasının sebebinin, reklam olduğu düşünülür. bu da türk futbolu'na, aziz yıldırım'dan daha çok zarar vermesine ve ondan bile çok sevilmemesine neden olur.