bugün

kızlar

birkaç farklı tipte bulunurlar. en önemli tipleri:

güçlü görünenler:

* ortamda ne olursa olsun asla umrunda değildir. güçlü görünmelerinin sebebi budur size güçlü görünürler ama aslında ellerinden çok fazla bir şey gelmediği için ve hata yaparım korkusu ile etkileşime fiile dönüşmeyen eylemlere sahiplerdir. soğuk davranışlar sergilerler. sadece bir kişiye yani sevdiğine gerçek zayıflığını belli eder.

güçlü olanlar:

* her türlü konu hakkında bilgi sahipleridir. her konuda sizin ile diyolağa girebilir. birilerine yardım etmekten asla çekinmezler. çünkü güç karaktere yansımıştır. karakterleri sağlam olduğu için kendilerini ezemezsiniz. sıcak kanlıdırlar. diyaloğa kolayca girebilirsiniz. ancak sadece işinizi yapmak için. merhametlidirler. sadece sevdiği kişiye sorular sorar ve onlara kendilerini sevdirirler.

duygusuz olanlar:

* sadece sizin elinizdeki imkanlara bakarlar. eğer birisi ile diyaloğa girer bilin ki çıkar ilişkisi vardır. siz onunla konuştuğunuz zaman soğuk davranırlar ve kendilerini uzak tutarlar. ama kendilerinin bir ihtiyacı olduğu zaman ise size çok yakın olurlar. sadece çıkar ilişkileri kurarlar. sevgisi çıkar üzerine yapılıdır.

şefkatli ve sadık olanlar:

* ne olursa olsun sizi asla bırakmazlar. kendilerinden çok sevdiklerini düşünürler. bağlandığı kişi için elinden gelen her şeyi yapar. sevdiği kişiyi bulunca artık diğer tüm insanlara yabancı olurlar. sevgilisine bağlılıkta çok katıdır. onu üzmek istemez. kendini sevdiği kişiye adar ve teslim eder. (umarım onu gerçekten seven kişiyi bulmuştur. yoksa diğer kişilerden farklı olarak en çok yarayı alacak kızdır. ) sevgide sınır tanımaz ama kendisine saygısı vardır.