bugün

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

(#37795263)

yalnız çocukcağız, telefon numaranı paylaşırım bak ama he midesizliği dışında gayet samimi.

bu olayı yaşayan arkadaşa yönelik söylemlerim olacak..

çocuğu reddedebilirsin burada bir sıkıntı yok. söylersin ikna olmazsa engellersin. Afişe etme durumu özel hayatın gizliliğini ihlale girer. onunki ise takipsizlikle sonuçlanabilecek basit bir taciz/tehdit suçu sadece. ben işin hukuki yaptırımının ağırlığına bakarım. ifşa daha bi' sıkıntı. gerek yok bunlara. Engelle konu kapansın. Sen engellemedikçe reddettiğin değil naz yaptığın sonucu çıkar ki zira erkeklerin siki kalkıkken beyne kan gitmediğinden; bir söylemin, mantık çerçevesinde en kestirme çıkarımı yapılabilecek manasını idrak edemez. Kafasında ne kurgulamışsa ona endekslenir, kilitlenir.

ve asıl meseleye gelelim. birinin sizinle sevişmek istemesi neden size rahatsızlık veriyor? ataerkil toplum normlarından dolayı mı? yoksa orospu kaşar olarak nitelendirilme korkusu mu? nedir olay? Bence tam üstüne bastım sanırım.

gizlilik ve saygı diye bir şey var hocam. cinsellik her insanın ihtiyacı. karşı tarafın seni rencide etmeyecek işler yapmayacağına inandığın ve ona bu konuda tamamen güvendiğin zaman ortada ne gibi bir problem kalır ki? çocuk gayet açık net girmiş olaya; belki biraz fazla özgüvenli ama her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır derler ya tarzı/üslubu o. başlangıçta dediğim güven meselesini karşı tarafa hissettirebilme konusunda yeterince ikna edici ve samimi olabilseydi kanımca işler bu raddeye gelmezdi.

Hanım kızımızı normal sağlıklı biriymişçesine eleştirdim ben pek tabi. yoksa islamcı yobaz örümcek kafalı ya da homoseksüel/aseksüel biriyse şu söylediklerimi tamamen unutsun gitsin..

şu sıralar sevişmeye hasret kaldım ben. konu pompa olunca içimi dökeyim rahatlayım yazayım dedim.

sizlerden tek ricam; kişiliğinizi önemseyen ve bu doğrultuda gizlilik ilkesine tamamen sadık, samimi, art niyetsiz sikiş kovalayan insanları asla yadırgamayın olur mu?

Allah'ıma emanetsiniz..