uludağ sözlük

An itibariyle bıraktığım sözlüktür. Her gün burada 1.5 saat zaman geçirmek, çok iyi bir fikir olmasa gerek.

Gözüme çarpan bir başlık, ve o başlık hakkında neler yazmam gerektiği ve bunları düşünmem beni hem gereğinden fazla yoruyor, hem de vaktimi fazlasiyla harcıyor. Yazmadan da edemiyorum. Birakmamin sizinle herhangi bir ilgisi kesinlikle yoktur. Bunun altını cizeyim, yanlış anlamayın yani.

Buraya kaydolmamin nedeni, burada insanların varolmasıydı. Zaten yazmaktan çok muhabbet etmek, iki lafın belini kırmak için kaydoldum buraya. Çok güzel insanlar tanıdım, mükemmel fikirlere, hayatlara şahit oldum burada. Burası önemliydi. Gerçek hayatta bir insanla muhabbet etmek zor oluyor benim için. Ama burada gerçekten enteresan bir samimiyet var. Bir insana yazıyorsun, o da sadece yazdığına karşılık veriyor, önyargısız bir biçimde, itinayla. Bu yüzden konuşmak, sohbet etmek her zaman ön plandaydi benim için. Bunun sonucu olarak entry sayım oldukça azdır. Bazı arkadaşlar görüyorum, 10 bin civarı entryleri oluyor. Onlar gibi değilim yani.

Ben kötü bir insan değilim. Fakat iyi bir insan da değilim. Ben buyum, şuyum diyebileceğim bir özelliğim yok. Ne için yaşadığımı, hedefimin ne olduğunu bile bilmiyorum. Geleceğime baktığım zaman kocaman bir belirsizlikten başka bir şey görmüyorum. Hayırlısı demekten başka da bir şey gelmiyor elimden.

Burası gerçekten önemliydi. Gerçek hayatta hiç etmediğim muhabbetleri ettim burada, gerçek hayatta konuşurken zaten sıkıntı çeken biriyim. Burada öyle bir durum da yoktu. Rahat rahat konuştum, kimi zaman içimi döktüm , bir fikri savundum, tartıştık..güldük eğlendik. Şimdi ise Artık yavaştan kalkayayim diyorum. Sohbete doyum olmaz.

Normalde böyle bir entry girmek yerine, sohbet ettiğim dostlarıma tek tek veda mesajı yazmak isterdim amma malum sözlüğün mesaj kurali var. Çok mesaj atınca uyarı veriyor.

Öyle yani. Çok da yazacak biseyim yok zaten. Hee şunu demeden gitmek istemiyorum: hayatta sevgi çok önemli. Hayatı anlamlı yapan bir şeye sevgi, tutku duymak. Allah'ı, insanı, dogayı cocukları ve bir cok seyi sevmek...sevginin olduğu yerde mutluluk, huzur vardır, sevginin olmadığı yerde ise kan vardır.

Yolunuz açık, bahtınız beyaz, tuzunuz kuru olsun. Çayiniz da tavşan kanı...

Çay önemli bak. Birazdan demleyecegim.

Forever Uludağ sözlük..forever lan!