kavga edeceklere tavsiyeler

Şimdi etmeyin diyeceğim ama illa edeceksiniz. Yine de benden iki nasihat.

Ömrü hayatımda bir kez kavga ettim. Normalde kavganın elle yumrukla yapılması yerine beyinle yapılmasından yanayım fakat karşımdaki insanın beyinle kavga yapacak herhangi bir kültürü, birikimi yoktu. Bu yüzden yumruk yumruğa girdik birbirimize. Pazarcılar ayırmıştı. Yoksa ya ben ya o, ikimizden biri geberip gidecekti. Kendimizi kaybetmistik. Hem de baya kaybetmistik.

Kavganın sebebi de küçük bir küfürdü. Anneme edilen bir küfür.

Misal Burada biri anama babama küfür etse siklemem. Fakat gerçek hayatta yüzüme, gözlerimin içine baka baka anama babama bacıma edilen küfür, beni delirtir. Allah'ın yarattığı kul demem, ağız burun dalarim. Tabi şartlar uygunsa.

Tavsiyelere gelecek olursak

1- ilk vuran siz olun

2- asla boynunuzu kaptirmayin.

3- kafasına vurmayın. Burnu hedef alın. Burnunun hemen üstünde bir kısım var. Oraya koyun. Kan akan damarlar orada.

4- penise dikkat. Oraya dikkat edin. Oraya darbe Almayın yarra yersiniz.

5- yine de cinnet geçirmeyin. Kendinizi kontrol ederek kavga edin. Bilinciniz açık olsun.. vurdugunuz yeri iyi bilin. Kavgayı sakin olan kazanır. Eğer sinir krizi geçirirseniz, kendinize zarar vermeniz kaçınılmaz.

6- karşınızdaki adamı öldürmeyin. Kesinlikle öldürmemeye çalışın.. bazen boynuna attığınız bir yumruk adamı öldürebilir..aman dikkat.

7- eğer kavganızin sebebi, namus ya da ekmek değilse, siktir edin. Hiç gerek yok kavgaya, değmez valla değmez..hele de kariniz olmayan bir kadın için hiç değmez..

8- hadi belinize kuvvet..iyi koyun heeeee...çuf çuf.