bugün

20 eylül 2017 ygs lys kaldırma düşüncesi

Abi simdi sizin icin yazmak bir nebze kolay ama su anda lise Son sınıf ve mezunlar icin korkunc bir düşünce. Siz liseli falan diyip gecedurun, Bu gercekten korkunc bir sey. Eger merkezi sınav kalkarsa bizim hak ettiğimiz üniversitelere gitmemiz imkansız, imkansız kelimesi bile bizim içinde bulunduğumuz kadar caresizlik içermiyor. Eger okullar kendi sınavlarıyla ya da mülakatta alırsa: yitip giden bir ömür olur bizimkisi. Gece gece oturmuş dua ediyorum sadece. Diyorlar ki bu yılki sınava girecekleri ilgilendirmez, bok ilgilendirmez, bu ülkede mantık olsa 4 günde sınav kalkmaz zaten. Ya bizden sonra doğanların suçu ne?

Yaradanım sen bizi koru. Gece gece uyutmayanları,sabaha kadar dua ettirenleri, hakkımızı yemek isteyenleri, merkezi sınavı kaldırmak isteyenleri muzaffer eyleme Rabbim. Sen bizi bu insanların şerrinden koru, yalvarırım. Sen bu ülkeye bir nesil daha kaybettirme.

En kötüsü de ne biliyor musunuz? Canımdan çok sevdiğim ülkem karanlığa doğru koşuyor ama benim elimden hiçbir şey gelmiyor, hiçbir şey.