bugün

mel mel bakan gibson

(#37773031)

ilgili başlıkta cevabı verilmiştir nick altına gelip ilgi çekmeye çalışmak yerine ilgili başlıkta verilen cevap üzerinden yürüyelim. tabi varsa verebilecek bir cevabınız. yok ki demek buralardan ilgi çekmeye çalışılıyor..

fetocuları "tekrar" tsk kademelerine sokmazsa yalakalık yaptığınız siyasiler bu kurduğunuz senaryo gerçek olmaz sanırım. ama tekrar kandırılırız çünkü biz geri zekalıyız diyorsanız ve onları "tekrar" tsk ya sokarsanız onlarda beni tekrar askere çağırırlarsa sizler gibi kefalleri vurmam emredilir ise vururum sanırım. tek sebebi ise "sürekli kandırılan" tipler boşu boşuna daha fazla oksijen israf etmesin diye olur..

kast edilen kanunsuz emir askerlik görevlerini kapsar işin içerisine memurları sokarsanız saçma olur. mevzu askerlik üzerine idi çünkü yukarıda refere ettiğim entiriyi okursanız anlarsınız..

edit : kıvırmaya çalıştığım entiri refere edilirse sevinirim. yazdıklarımın tamamı duruyor gammazlanıp silinenler veya benim sildiğim birkaç entiri hariç. insanların entirileri eksileyerek ve diğer entirileri artılayarak haklı duruma geçemediklerini de hatırlatmak isterim boşuna kasmayın kendinizi *