bugün

9 eylül 2017 kardemir karabükspor beşiktaş maçı

Beşiktaş taraftarı için bu sezonun muhtemelen unutulamayacak maçlarından birisiydi.
Kısa kısa bir şeyler söylemek gerekirse:

Cenk, anacığım. Bozuluyorsun ama takım 10 kişi kalmış, ne yapsın bu adam? Gönlün kırılmasın diye seni mi alsın, takım için uygun hamleyi mi yapsın? Biz de biliyoruz herkes tatildeyken senin Almanya'da antrenman yaptığını, sezona herkesten iyi başladığını. Formayı herkesten çok hak ettiğini biliyoruz ama rahat ol sen, Porto maçında muhtemelen ilk 11de yer verecek sana Güneş.

Negredo'nun performansı vasatın altındaydı. Kayserispor maçındaki Mustafa Pektemek bile Negredo'dan iyi durumda şu an. Gözümde halen 3. forvet.

Lens de aynı şekilde beklentilerin altında oynadı.
Babel maç esnasında çok etkili olamasa da golü bulan oyuncu oldu, bu seferlik fazla yorum yapmayacağım.

Oyunda fovet var iken penaltıyı Oğuzhan'ın kullanması ne derece doğru bilemiyorum ama ben Negredo'nun yerinde olsam bozulurum. Zaten motivasyonu ve formu yok. En azından penaltıyı o atsa? Oğuzhan penaltıyı kullanacak kadar özgüvenliyse kaçırmayacak kadar da yetenekli olmalı. Son 5 penaltının yalnızca 3'ünü atabilmesi çok da iyi bir istatistik değil. Asisti bu maçtaki tek artısıydı.

Necip, kesinlikle sağ bek boşluğunu doldurdu. Hatta Beck'ten daha başarılı buldum. Ofansif yönü sayesinde kanatlara top da taşıyor, defansta da görevini layıkıyla yerine getiriyor. En beğendiklerimden oldu diyebilirim.

Tosic yine inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. Vida transferinin ara sezona kalması Şampiyonlar ligi açısından da büyük risk oldu.

Beşiktaş'ın bir an önce form tutması dileği ile.