bugün

arakanlı müslümanların pek de masum olmaması

ülkemizde polis ve jandarma karakollarına, askeri bölgelere, hatta evlere saldıran pekçok kürt asıllı örgüt var. bizim askeri birliğimiz, polisimiz, jandarmamız kalkıp bu örgütlerle bağlantısı olmayan kürt halkına zulüm mü ediyor, kızlara, çocuklara, annelere tecavüz mü ediyor?

kusura bakmayın ama olaya dini karıştıran yine sizsiniz. müslümanlığı kabul etmemeniz çok doğal bir şey fakat kalkıp sürekli din üzerinden siyaset yapan da sizsiniz. bir taraf din ile tüm insani duyguları sömürüyor, öteki taraf sırf dini kötülemek için bir vahşeti yalanlamak adına kırk takla atıyor. sunduğun o çakma fotoğraf kanıtları, siyasi yargılar, yalanlamalar hangi anne babaya evet evladımın sokakta top oynayıp üstünü kirletmesi gerekirken böyle dehşet verici şekilde öldürülmesini hak ettik dedirtir? o fotoğrafların birini yalanladın, ikisini yalanladın, yalanlayamadığın bir kare çıktığında karşına hiç mi acaba demiyorsun, hiç mi empati namına zerre yok, rahatlatıyor mu içini binlerce kareden üç beşinin yalan olduğunu bilmek?

madem siyasi kanıtlarla konuşuyorsunuz, tartıştığınız konu ölen insanların masumiyeti olmasın çünkü bir topluluğun masumiyeti siyasetle belirlenemez. dininiz olmasa da olur, vicdanınız konuşsun artık.