bugün

alınması gereken makyaj malzemeleri

Eğer benim gibi ıslak ten makyajı seviyorsanız ona göre kullandığım kesinlikle çok başarılı olan alınması gereken ürünlerden ilki lorael true match kapatıcı ve pure beautynin cc kremi.

True match kapatıcı kesinlikle çizgilere dolmuyor , kalıp kalıp durmuyor bide teninize göre aldığınızda kusursuz kapatıp belli bile olmuyor.*Güncel fiyatı 45 küsür ama indirimde 21 tlye düşüyor.

Pure beautynin cc kremide yaz günleri için çok kullanışlı , zaten cc kremler içinde yüksek güneş koruması içeriyor. Yoğun kapatıcılığı yok ama cildin rengini düzenliyor , kızarıklık falan kalmıyor. Böyle cilde oturuyor yapış yapış bir durumu yok ama doğal bir parlaklığı var. Eger bira daha kapatıcı olsun derseniz pure beautynin bb kremini öneririm. *cc nin güncel fiyatı 28-29 tl gibi bişey. Aynı şekilde bb de öyle.

Eğer fondöten derseniz , yves rocher'ın no default fondötenini öneririm . Kapatıcılığı güzel ve kalıp durmayan doğal parlaklığı olan üründür. Çok güzel bir kokusu vardır ayrıca tamamen bitkisel bir üründür , dediklerine göre gdo'lu ürün bile kullanmıyorlar. *güncel fiyatı 72 tl'dir.