bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Icgudu gucleniyor.

Boyle yurek sıkısması gibi bisey oluyor sonra bir kisi aklimdan geciyor cok degil en fazla bir bir bucuk gune bazen aninda o kisiyle ilgili bisey oluyor.. ya mesaj atiyor ya onunla ilgili bir olay bir haber ne bileyim.

Ama icgudu rekorunu erkek arkadasimda kirmistim. Bi kizla konustugunu hissettim sonra dedim ki ten rengi bu gozleri bu onun isminde veya en sevdigi kisinin isminde bu harf var bu yil icinde tanismissin.

Sonra cocuk iki saat yazmadi. Yazdiginda da dedi ki mavisel cok ozur dilerim senden gizlemek istemezdim. Serefsiz aldatmista etmis eylemis.. his gelmezse ben uykuya devam.

Isin urkutucu yani ne biliyor musunuz sekmedi. Her sey tak tak cikti kiz zihnime dolusanla ayniydi en yakin arkadasinin adi soyledigim harfle basliyordu ve erkek arkadasimla tanistan kisi de o kizmis.

Sonra ayrildik tabi. O zaman kufrettim icguduye.

Simdi odumu koparansa his geldi icin sıkıstı ve bes dakika sonra mesaj atti. Olumcul derecede kan donduran cevaplar yazdim. Ama evlenecegim insan o sanirim.(odumu koparan kismi) Ne kadar agir seyler yazdiysam da evlenecegim insan oldugunu hissettim. Ilerde aldatacak o da var. Turk dizisi oldu iyi mi!