bugün

2017 2018 uefa şampiyonlar ligi g grubu

beşiktaş için çok umut verici gruptur. monaco bu yıl yarı final oynadı oynamasına da şampiyonlar ligine katılabilmek için fenerbahçe ile kapıştı ve kolay geçtiği de söylenemez. yenilmez değil yeneriz. leipzig kek gibi gelecektir porto da tam bizim seviyemizde. aboubakar'a bir haddini bildirelim bakalım.

geçen seneden ders çıkarılmış olduğunu düşünüyorum. bu sene bu gruptan çıkılacak!

NOT: eminim bu gruba düşen diğer 3 takım da bizim kadar sevinmiştir. rekabet kıyasıya olacak.

edit: bazıları öyle bir konuşuyor ki futbol takip etmeyen biri olsak inanacağız yani. en çok da şeye güldüm almanya'da yaşayan alman hayranı paganviodio'nun, leipzig'in beşiktaş'ı ezeceğini söylemesine. ekmeğini orada yediği için övmeyi seviyordur belki ama çok abartıyor. biri bana leipzig'in; leicester'in ya da bursaspor'un 1 yıllık olağanüstü performansından ayrılan yönünü açıklasın tamam diyeyim. 1 atımlık baruttu işte onu da kullandılar. bayern ve dortmund seviyesinin yanına bile yaklaşamadığı gibi hertha berlin, wolfsburg, leverkusen takımlarının da gerisinde aslında. büyük bir yanılgı içerisindesiniz. bizim atınç kazmasına 5-10 milyon euro bayılan enayi bir takım. korkulacak hiçbir yanı yok. türkiye'de 2 golümüz garanti bunlara.

gelelim monaco'ya. dediğim gibi fenerbahçe'yi zor geçtiklerini hepimiz izledik. o zaman kadrosu oturmamıştı tabii yavaş yavaş daha da iyi hale geldiler. e aynı durum şimdi de var. bir sürü oyuncusunu sattı adamlar. bernardo silva'yı sattılar mbappe'nin satılması gündemde aklımda değil diğerleri şimdi. favori kabul ama yenilmez değil.

porto her sene benfica ve lizbon ile portekiz liginde şampiyonluk yarışı içerisinde. şampiyon benfica bizi yenebildi mi? iki maçta da bileğimizi bükemediler. açın benfica'nın sahasında oynadığımız maçı izleyin. adamları kendi sahasında nasıl boğduk. o maçın başında gözlerime inanamadım. bu kadar istekli, baskılı bir beşiktaş görmemiştim. lafı daha fazla uzatmayacağım. umutsuz hiçbir durum yok. bu gruptan çıkacağımızdan adım kadar eminim.