bugün

bir istasyon insani

Ben bu çocuğa çok laf anlatmaya, gitme demeye, milleti takma diye akıl vermeye çalıştım ama olmadı.

Giderken bir de duygusal bir mesaj yazmış bak; çocuk hala hakkaniyet peşinde. Bak kardeş; senin o duygusallık göstermeye çalıştığın insanlar var ya fırsat bulsalar seni bir kaşık suda boğarlar. Duyar kasmaya değmeyecek insanlar için duyar kasıp sözlük bırakılmaz.

Yok essy için öyle demişsin böyle demişsin ama üzmek istememişsin. Ulan essy dediğin tip fırsat bulsa en yakın arkadaşım dediği kişiye bile 2 popi için laf takar. Senin ona girdiğin entry neden o kadar artı aldı biliyor Musun? insanlar ondan nefret ettikleri için. Ona buna laf sokup, alay edip popüler olmaya çalışan tipleri burada sevmezler. Sen hiçbir şey demeyip sadece 'gereksiz' yazsaydın yine alırdın o kadar oy'u. Gereksiz çünkü. Şimdi sen kalkıp bu insan için duyar kasıp sözlüğü bırakıyorsun. Yakışmadı sana kardeş. O duyar kastığın insan senin için 'tüh' demeyecek, 'oh' diyecek.

Yaşın daha genç, 1-2 sene daha bu sözlük ortamlarında takıl, o zaman anlarsın kimlerin nasıl insanlar olduklarını. Biz de çok gereksiz adamlar için duygusallaşıp, duyar kasmıştık.

Umarım kendine bulacağın yeni sosyal medya mecralarına kolayca alışır, güzelce kafa dağıtırsın. Güle güle git, Sağlıcakla kal.