bugün

essy

iki gün art arda aynı yazarın nick altına girmek istemezdim ama yine söylemeden edemeyeceğim bir şey oldu. dün nasıl atatürk büstüne yapılan saldırıyı kınayan entryi açık eksileyip benim derdim entry sahibi yazarla diye savunma yaptıysa az önce de benzer bir şey yaptı.

görsel

buradaki yazısına bakınca charlotte fiona freyja'yı çok sevdiğini görüyoruz; fakat benim charlotte'nin nick altına girdiğim entryi açık eksiledi. neden, ben olduğum için. oysa ben tamamen c f f için iyi şeyler söylemiştim, hastalığından dert yanan bir insana şifa dilemiştim, güzel temennilerde bulunmuştum, kendisinin de çok sevdiği belki de benim sevdiğimden bile daha fazla sevdiği yazara.

bu yazar öyle kindar bir insan ki mesele atatürk de olsa sevdiği bir insan da olsa ondan önce kendi meselesini düşünüyor. egoist, menfaatçi, iğrenç bir yaklaşım. ben sevmediğim bir yazarı; doğru konuştuğu zaman, iyi konuştuğu zaman artılar hatta açık oylarım. bunu essy'e de yaptım bugün 15 temmuz ile ilgili yazısında. açık oy verdim kendisine. düşmanlık da bir yere kadar. insani ve akli bir takım ortak paydalarda buluşuyoruz illaki.

neyse buna da allah'tan şifalar dileyelim, çünkü buna gerçekten ihtiyacı olan bir yazar.