bugün

erkeklerden kızlara tavsiyeler

Kesinlikle işe yaramayacak tavsiyelerdir. Cünkü herkes bildiğini okur. insanın doğasında vardır bu. Gene de bizden günah gitsin. Yazalım da.

Başlıyorum.

15-18 yaşa :

Lisedeki yakışıklı çocuğa pek tutulmayın. ilerde mutlaka çirkinleşecek, bundan emin olabilirsiniz. Zaten unutup gideceksiniz kendisini, değmez yani onun için üzülüp yıpranmaya. Valla değmez. Lütfen.

Dersleri ihmal etmeyin. Düzenli bir şekilde dersinize çalışın. Lise sonda fena sıkışırsınız, ben söyleyeyim de, dersler önemli. Baya önemli.

ille de arkadaş kafasında olmayın, genel olarak çıkarınızı düşünün. Lise bittikten sonra çoğunu görmeyeceksiniz o arkadaşım dostum dediklerinizin. Anca instagramdan Twitter'dan filan görürsünüz. O da belki

Dünya klasiklerini okursaniz çok iyi olur aslında bu süreçte. Hem iyi olur hem güzel olur, hem de mükemmel olur, hem de iyi olur.

iyi bir bölüm şart. Gerçekten istediğiniz bölümü okuyun. ister Erzurum'da , ister istanbul'da...yeter ki istediğiniz, gelecekte ulan işimi çok seviyorum diyeceginiz bir bölümü kazanmaya bakın. Önce iş kızlar. Şahsen evlilikte bir erkeğe muhtaç olarak yaşamak hoş bişi olmasa gerek. Para kazanan kadin güçlü kadindir.

Umarım bu buhranlı karmaşık yaşlarda çok büyük hatalar yapmazsiniz . Buna meyillisiniz cünkü bu yaslarda.

Yanaklarinizdan öpüyorum.

18-25

Efendi erkeklere de şans
verebilirsiniz.

Bana mesela ehehehehe.

Şaka yapıyorum, doğrusu böyle bir şaka yaparak piçlik yaptım ama. Neyse.

Üç günlük dünyada piç diye tabir edilen, kendinize zerre değer vermeyen biriyle beraber olup, ona kendinizi sunmak, kendinize saygısızlık etmekten başka bir şey değil.

Hiçbir akıllı kadin, ağzı leş gibi sigara kokup , dünyayı sallamayan , piç diye tabir edilen bir herife karşılık vermez.

Akıllı olun. Size değer veren, sizi önemseyin birini seçmeye çalışın. Sevmeseniz bile ona değer verin. Ananız babanız sizi piç diye tabir edilen bir serserinin oyuncağı olun diye büyütüp bu yaşa getirmedi. Onlara yazık. Kendinize yazik.

Üniversite önemli. Dil öğrenin, gezin. Zaten sonra iş hayatı filan.. üniversitede kendinizi gelistirdiniz gelistirmediniz sonra zor olur.

25-30 yaşa:

Artık üniversite filan bitti heralde. Yavaştan koca arayışları başlamıştır doğal olarak.

Öncelikle zengin koca diye bir şey yok. Onu unutun. Bu beklentiyle hareket edersiniz avucunuzu yalarsiniz. Bu zengindir diyip vücudunuzun bütün nimetlerini sundugunuz herif, işini bitirir, suratiniza tükürüp siktiri çeker.
Bu kadar kötü duruma düsmenizi istemiyorum. Çok gördüm bunu yaşayanları, çok duydum. Lütfen..

Zengin koca siz isteyince olacak bir şey değil. Kaç tane güzel kız bok yoluna gitti bu istek yüzünden. En sonunda o göbekli memurları bulup evlendiler.

Evlilik de karakterin çok önemli olduğunu umarım biliyorsunuzdur.

Bir adamın konuşmasından, duruşundan ne bok olduğunu anlarsınız zaten. Anlayamiyorsaniz zaten sizden bir cacık olmaz.

iyi bir işi, düzgün bir karakteri olan adamı bulmak olsun amaciniz. Evlilik lan bu nereden baksan en aşağı 25-30 yıl beraber olacaksın karşıdaki adamla. Çocuklarınız filan olacak. Yuva kuracaksiniz.

Genel tavsiyeler:

Tek değilsiniz. Dünyadaki tek güzel kız da siz degilsiniz. Bunun caponu var, rusu var, ukraynalisi, ingilizi, meksikalisi var. O kadar çok güzel kız var ki dünyada. Tek ve özel olmadığınız farkında olun.

Şahsen ben farkındayım. Beni elde etmeniz zor bu yüzden ahahahahahaha.

Bilgili kültürlü olun. Ne dedim ben biraz önce, güzel kız çok. Çirkin kız yok denecek kadar az. Fakat üstad, güzelliğin on para etmez bendeki bu aşk olmasa demiştir. Ama O ayrı mesele..

Okuyun farklı olun. Kültürlü, derin bir kızın hayatı çok daha dolu dolu geçer. Öyle elinizde telefonlar, whatsaptta Instagram'da berkecan Timuçin muhabbeti yaparak geçirirseniz bütün zamaninizi , kendiniz gibi sıradan basit bir hayata sahip olursunuz.

Mal, aptal kız çok. Valla çok lan. O kadar çok aptal kız var ki. Analarına babalarına acıyorum lan. işte onlardan olmayın. Öküz olmayin. Salak olmayın. Dangalak olmayın.

Bunları boşa yazdım, ne de olsa dinlemeyeceksiniz. Herkes hayatı yaşayarak öğrenir ne de olsa. ama olsun, belki birinin işine yarar.

Güzelsiniz, hoşsunuz, papatyalarımsınız.

Yolunuz açık olsun, Allah hepinizi sahibine bağışlasın.