bugün

soyka96

sanırım ciddiye alınmayacak ve rağbet görülmeyecek bir şey yazacağım fakat, bunları görüp düşüncelerimi yazmamam olmayacak.

soyka96 isimli yazar, madem lookin'i tanımıyorsun neden atıp tutuyorsun? lan be gerizekalı, be aptal bir de haber sitelerinden araştırmış ya ahhah. hadi onu geçtim tamam. lan mal sen hiç çıplak vücut görmedin mi? iyi ki burda değilmişim falan, ne tür hakaret etsem bilemedim sana. neyse, döl israfı demeyi tercih ettim şimdi.

islami şeyler yazıp, koca arayan sen değil misin ya? bu sözlük kızları hep kendisiyle çelişir erkek düşürmek için. yazııık... lookin'in yaptığını savunuyor değilim fakat yazdıklarınla kendini ele veriyorsun. olay olduğunda burda değilken, o kişiyi tanımıyorken bunları yazmak? bir de çok şükür demiş aq çomarı ya, sen gidip şükür namazı da kılarsın şimdi, allah'a el açıp allah'ım iyi ki çıplak vücut görmedim dersin. vallahi komiksin.

sıkma baş bir ninja falansındır sen ya. sözlükte bakir erkek arayıp, ona buna laf etmen de, namus bekçiliği yapman da harbi harbi komik. en büyük fahişe böyle şeyler yazanlar, belk vücudu belki ruhu. yüzüne kusasım geldi, sözlükten soğuttun aq. en kısa zaman da koca bulup siktir olup gidersen sevinirim. evet.