bugün

eren bülbül

yakın gelecekte hdpye oy atmayı düşünen insancıkların, heleki bunların kürt kökenli olmayan kancıklarının bir kez olsun resimlerine bakıp utanmalarını dilediğim, güzel kardeşimiz, güzel çocuk.
taa karadenizin yaylalarına kadar dadanıp komşu evlere giren, köylerini talan edip yağmalayan hinoğlu hinlerden vatanı ve vicdanı adına rahatsızlık duymuş, o yaşta birinin gerçekleştirebileceği en büyük fedakarlığı göstermiştir.
allah, öbür dünyada ömer ve fethi abilerine komşu eylesin. kendisinden hoş ve razı olsun.
bugün hayatta olmaması utancımızdır. ülkemizin, hepimizin utancıdır. heleki bir cahil şopar tayfası var ki "şehadet şerbetini allah nasip etsin" goygoyuna başlıyorlar ve beni deli ediyorlar..
kendi son teknoloji zırhlı araçlarla, 192837456 engelle girilen milyar dolarlık saraylarda 5000 kişilik koruma ordusu barındırıp, 50 korumasız tek adım öteye adım atmayanların utancıdır..
imralıda günde 5 öğün yemek yiyip danalar gibi beslenip göbek büyüten, g*tü ağrısa ülkenin kalburüstü doktorlarına görünen hilkat garibesine "sayın" la başlayan güzellemeler dizenlerin utancıdır..
türk demokrasisini geliştirdiğini iddia edenlerin utancıdır..
teröristleri onurlu ve gururlu ilan edenlerin utancıdır..
binlercesini davul zurnayla karşılayıp önlerine çadır mahkemeleri kurduran, "barış getireceğiz" nidaları atan, megri megricilerin utancıdır..
dolmabahçede atatürkün hatırasının yanına sokanların utancıdır..
osloda ellerinde silahlarla masaya oturanların utancıdır..
kravatlı teröristleri kendi lehine kullanıp sırlarına ortak olan, o kadar hedapeli belediyenin kazdığı hendeklere göz yuman, işine gelmeyince de olması gereken tarihten yıllar sonra tutuklatıp kodese attıran yani kısa tabiriyle kağıt gibi buruşturup atan hükümetin utancıdır..
tercihini terör araştırılmasından yana kullanan akabe ve y-mhpnin utancıdır..
yine aynı şekilde, terörist cenazesine gidip ağlayan, geçmişte tutuklu pkklıların avukatlığını yapan ve rakkada vurulan kırmızı yularlı veledi zina için yürüyüşe katılan herifi partide barındıran y-chpnin de utancıdır..