bugün

mini şort giyen kızın asıl amacı

Şu troll başlığa bi ciddi entry girmek istiyorum.

Öncelikle kadınlara en baştan iletmek istediğim ilk cümlem şu: ne giyindiğiniz ve ne yaptığınız zerre umrumda değil. Bakmamaya ve karşımdakini rahatsız etmemeye çalışan biriyim. Bu yapacağım gözlemler objektif bir erkeğin gözünden nasıl göründüğünüzü göstermek içindir.

Bunu elden çıkardığıma göre devam edebilirim.

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde mini şort gitmek belli başlı bölgeler haricinde çok sakat bir hareket. Bana kalırsa tüm Türkiye'de giymek sakat. Bunun sebebi ne? Çünkü herkes birbirinin özel alanında.

Avrupa milletleri gibi olmak bizim için çok zor bir şey. Adamlar özel alanlarını kesin sınırlarla belirlemiş. Burada herkes birbirine karışır. Bunun önünü ne ben ne de başkası alabilir. Bu yüzden laf yemeniz ne yazık ki normal. Bu bir.

Çok güzel olabilirsiniz, çok seksi olabilirsiniz ama unutmayın ki müslüman bir ülkede yaşıyoruz. Şimdi kapanalım mı ne yapalım diye soruyorsanız cevabım hayır. Dinimizin bize emrettiği şey çok dikkat çekmemek zaten. Gerisi sizin tercihiniz.

Bu noktada erkeklere sürekli edilen bir laf vardır, erkekler sapıklaşıyor diye. Bu konuda haklısınız kabul ediyorum ama maskülenliğin böyle gösterildiği bir ülkede benim gibi adamlara karı gibi deniliyor, önlerini alamıyoruz bu barzoların. Bu yüzden dikkatli olmanız gerekiyor. Bu iki.

Son olarak da eğer evliyseniz ve bunu yapıyorsanız zaten size diyebileceğim bir şey yok. Ben kendi eşimin başkasına boncuk dağıtmasını istemem. Bu da üç.