bugün

galatasaray

Hakkında yapılan boş eleştirilere cevap vermeye tenezzül edilmeyecek takım. Ancak bu fetö metö desteği sallamasına inanan insanlar da az değil. O yüzden bir eyyorlama ihtiyacı hissediyorum.
Galatasaray Türkiye`de beklentilerin en fazla olduğu kulüp. 4. bitirdiği sezonun ardından ilk avrupa elemesinde rakibine kaybettiği halde hakkında en fazla konuşulan aynı zamanda.
Türkiye`nin en büyük iki kulübü çöküşteyken şampiyon olan kulübün taraftarları boş yorumlarda bulunmasın. Yine yorum yapsınlar da süper kupayı kaybedeli 2 gün geçmeden yapınca iyice saçma oluyor yani. Tavsiye mahiyetinde...
Galatasaray Türkiye`de en fazla avrupada tek kupa kaldıran kulüp futbol bazında. Takdir edersiniz ki basketbolda kazanılan başarılar futboldakiyle bir değil. Yönetimler futbolda kazanılan başarılarla ön plana çıkar her zaman. Bu benim görüşüm değil, toplum bu yönde bir ilgiye sahip.
Hal böyleyken sen avrupada kupası olan kulübe feto olmasa hiçtin ayağı çekersen boştan öteye geçemediğin gibi birçok insanın hakkını yersin. Bu gulenin nefes gücüne ne inanan varmış.
Futbolda güncel durumda ne kadar iyiysen o kadar varsın. Avrupa kupan varsa zirvede bırakma gibi bir durum olamaz ama elemede kaybedince sıfırsın kafasında yorum yapan kişiler de bir o kadar saçma bir duruma ortak oluyor.
Laf yetiştirmeli hoşuma gitmeyen bir entry oldu ama bu kadar da saçma yorum yapılmaz ki...