bugün

ak parti öncesi türkiye

Bu aksam isten gucten arta kalan vakitte mahalleden esnafla dukkan onunde iki laklak yapiyor diger yandan da karilara bakip ic gecirerek .mi nasi kabarmis amk baksana eh bunu egiceksin dogi yumruk gibi cikar kestanesi, mali sivazlayip ustten assagi kaydirip kitleme falan muhabbeti cevirip sen kahkahalarla hukumeti yikmaya calisan serefsizlere inat kardescesine muhabbetler ettigimde aklimiza gelen aci turkiye gercegi.

Vay dinine yandigimin ulkesi dedik vay ki ne vay dedik. Bu ulke ne cileler cekmis ne badireler atlatmis dedik birbirimizin ellerini tutup birbirimizi o gunlerin gectigine inandirirken. Neydi o karanlik donem yag seker tup kuyruklari sgk da yatak paralari sigortanin ozelleri elde avucta iphone yok kontor yok ericsson gsh 688 e mahkum olunan gunler annemin sakin cikma isten tam da su elimizin darliginda sebaat et laflari ay be kabuslar.

Agladik tedirgin gozlerle birbirimize baktik dostlarimla el ele tutustuk ve sakinleserek gecti o gunler gectiiiii kudurun inadina reis inadina ak parti diye haykirdik icten ice.