bugün

themis portia tarzı duyar

Gecen gun rast geldim kendisine. Yazarin biri kinayeli bicimde sozlugun en iyi yazari demis, sebebi olarak ise her girisinin ortalama +50 oy aldigindan bahsetmis. Yazarin entrylerine baktim, hakkatten de hakli adam. En abidik gubidik entrysi bile onlarca oy almis. Yazarin kendi nick altina da yazmistim bu sacmaligi. Cidden sacma bir seyler var. Sozlugun en dinamik ve en iyi kalemleri bile ha diyince anca bu kadar oy alabilirken, bu yazarin en dandik entrysi bu kadar oy aliyorsa var bu iste bir yamuk.

Oyle esasli yazilar yazdigini da gormedim. Su sozlukte totonok gibi, kukla gibi, ya da troll olarak etuuu gibi harika kalemler var. Sokarim kanka ayaginiza mk. Bu adamlarin emegine yazik. Mevzu bahis olan yazarin mesaj alimi kapaliydi, sanirim hala kapalidir. Sadece arkadaslarina aciksa alti ustu bir kisi takip ediyormus, o bir kisiyle kankacilik yapsa alabilecegi oy tektir orasi da kesin. Nick alti da kapali, popularite kasamaz bu yolla. Mantigim almiyor lan. Kendisi aciklama mesaji atmisti bu konulara ama bana yeterli gelmemisti, ne yalan soyleyim.

Su saatten sonra kendisini takibe aldim, bir sure yazilarini takip edeyim, bakalim ne cikacak? Zannimca hicbir sey onu da soyleyim ama denemekte fayda var. Baba, ogul ve kutsal adriana lima adina. Meme.
güncel Önemli Başlıklar