bugün

29 temmuz 2017 maçka parkı taciz rezaleti

bu videodaki tek rezalet kendini ürdün prensi zanneden varoş kezbanın rezil çığlıklarıdır.

nasıl rezil bir ülke olduk lan böyle? bunu taciz rezaleti diye burada paylaşmak nedir, neyin tacizi bu? polisin bunu dedigine dair bir şey yok. hadi diyelim oldu, bunun nesi taciz? kendilerini ne sanıyor bu kezbanlar? nasıl bu cüreti kendilerinde buluyorlar? anlamak güç.

''memenizi açamazsınız'' ne var lan bunda? demekki biri rahatsız olmuş, en hukuki en makul en insancıl olarak, polise haber vermiş. polis de uyarmak zorunda kalmış. senin emilmekten pörsümüş yağ bezlerin kimin umrunda? polisleri bile kendi vajinaları etrafında dönüyor zannedecek kadar aşagılık bunlar. tacizmiş, siktir.

sözde üniversite okuyan, ailesinden uzakta olup 3 5 amsalagın sayesinde boş özgüven, ego depolayıp, izledigi yabancı dizilere, public pornolara özenmiş beyinsiz bir şey bu. şu videodan çıkan tek analiz bu . Bunun ahlakla, dinle, kitapla bir ilgisi yok. bu tamamen beyinsizlik. sünger zekalı bir kezbanın ki siz dekolte sanmişsınız, su ülkede dekolteye laf edilse sokağa çıkan kadın olmazdı, goguslerini tamamen açması durumunda verilmiş bir tepkidir. bu da evrenseldir, hadi siktir git avrupaya, sokakta böyle gez. polis gelir, ilgili kanunu söyler. 300 500 dolar cezanı keser, gider. sizde sike sike ödersiniz.

Ulan biraz medeni tavır görünce nasil da çılgına dönüyor bu aparatlar. comarın birinden tekme yeyip bundan prim cikaramadi ya ondan bu kuyruk acisi.

edit: Bu arada polis demişim, güvenlik gorevlileriymiş galiba.