bugün

izmir in kizlari

Konu eleştiri olmasına rağmen nereye çekiyor bak. Damarına basınca yavşak diyerek hakaret edebiliyor. Tırt olduğu kadar seviyesiz de.

Tartışmaya mahal verip sidikli biri için çaylak olmak istemiyorum da cevap hakkı doğuyor. Düzgünce yazacağım. Sıkıntı yaratmadan.

Benim sana bir giriyle hoşlandığımı itiraf etmem senden yüz bulma istemini doğurmuyor kaldı ki böyle bir talebim de niyetim de olmadı. Çoğu yazar bu cesareti gösteremez eminim. Ben bunu yaptığım için kendimle gurur duyuyorum ve utanılacak bir şey yapmadığımı düşünüyorum bu bir. ikincisi, nick altına yazdığım ancak moderasyona sildirdiğin o uzun giride sitemim farklı bir konuydu hatırlarsan. Görsel ile paylaşıp rencide mi edelim illa. Bu mudur olay?

Özel mesaj açmamışmış. kapalı olmasına rağmen mesaj alımını açıp bana yazarak dönüt alınca yeniden kapatan, bu şekilde bir muhabbet sürdüren, hatta çaylaklığımda dahi bana yazan ve kendisini hiç takibe almadığım halde sadece bir gün beni takibe alıp beklediği reaksiyonu alamayınca unfollow atan sen değilmişsin gibi konuşuyorsun. Ergen ruh halinden kurtulamadığın çocuk gibi etrafına yafta ve iftira atmandan belli oluyor.

Ben hırs yapmam ve senden bir ilişki dilenen de olmadı. Sadece eziklere ve ilgi dıdılarına ne olduğunu hatırlatmak en büyük uğraşım.