bugün

çirkin birinin size aşık olması

Başıma 3 kez gelen durumdur. Karmaşık duygular yaşayıp ne yapacağınızı şaşırırsınız.
ilkokul beşe gidiyordum,giymişim beyaz yakalı mavi önlüğümü tam da önüme gelen her güzel kıza aşık olduğum dönem. O zamanlar tamamen içgüdüsel olarak dış görünüşe odaklanmıştım, iç güzellik diye bir kavram yoktu benim için. Neyse ben öyle daldan dala konarken, güzel olmadığı için ilgimi çekmeyen sınıftaki bi kız beni kenara çekip "seni seviyorum" demişti. Ben bi anlık dumurdan sonra durduk yere bi sinir geldi. Ulan aynı anda 10 tane kıza aşık olmuşum, hiçbiri gelmiyo bu geliyo diye. O sinirle "ilgilenmiyorum" diyip gittim. Daha da kızın yüzüne bakmadım, hay egomu sikeyim, pişman oldum sonra öyle dediğim için ama özür de dilemedim.
ikincisi ortaokulda oldu, modern yeni kıyafetlere geçmişiz daha bi yakışıklı olmuşum o zaman tabii (bkz: hıammına). Neyse kalemkutumun içinde renkli bir kağıt buldum, katlanmış, önce direk atacaktım okumadan, kesin yavşak bi arkadaş yarrak çizip koymuştur diye. Devlet okulunda böyle yavşak arkadaşlarınız varsa paranoyak olursunuz bu tarz konularda. Sonra gittim açtım yine aynı şey "seni seviyorum" dedim hassktr. Acaba aşık olduğum kızlardan biri mi? Sonra altına baktım kimin ismi var diye "gülten" yazıyordu. Hay ben böyle işin. Gülten uzun boylu ve şişman bir kızdı, sınıftaki erkekler bile sataşamazdı ona, hatta bir iki kez sınıfın en çelimsizi olan "gollum ilker'i" dövmüşlüğü vardır. Aha dedim boka bastık yine. Aldım kağıdı, gözünün içine bakarak çöpe attım. Ağladı tabii ama dövmedi en azından.
Sonuncusu (ve bahtımın kapanması) lisede oldu. Bu sefer daha seçici bir şekilde davranıyordum. Artık iç güzellik diye bir olgu vardı kafamda. Afedersiniz "ingiliz atı" gibi kızları sırf orospu oldukları için direk eliyordum kafamda. Bi tane eli yüzü düzgün temiz kalpli birine takılmıştım (yine) ama o bana takılmamıştı (yine). Bu sıra yan sınıftan biri bana göz koymuş, facebooktan mesaj attı. Nasılsın, merhaba, hangi sınıftandın filan diye. Ben de lol oynuyorum bu sıra, ölünce bi dakika bakayım dedim facebooka. Bunu gördüm. "10/A" yazıp gönderdim sonra oyuna geri döndüm çünkü takımım bana muhtaçtı. Oyun bitince tekrar baktım, bu bana "iyi, peki o zaman" diye trip atıp çıkmış facebooktan benim haberim yok ahahah. Kendimi tam anlamıyla hayvan olarak hissettiğim birkaç andan birisidir bu. Ama oyunu kaybettiğimiz için moral gitmişti çok da siklemedim. Sonra bu kızın arkadaşı bi hafta sonra geldi dedi seni seviyor diye. Ben de bi anlık salaklık ederek "başkasını seviyorum" dedim. Hay kafama sıçayım, niye söyledim ben bunu. Sordu kim diye, ben de aklım sıra hedef şaşırtmak için ani refleksle başka kız söyledim. (bkz: ahahaha)
Al başına belayı. Bütün okula yayılmış, muhabbetim olmayan davarlar bile gelip "seviyosan git konuş bence" diyip gülüyorlar. Yerin dibine gire gire artık avrasya tünelinin güzergahına ulaşmıştım.
Kendimden bahsetmek gerekirse çok da yakışıklı olmayan ama hayaller hayatlarla örtüşmeyip standartlar düşünce yedek kulübesinde bekleyen kişiyim. Kırdığım bu 3 kız bu entry'i okuyorlarsa haklarını helal etsinler
He bu arada lisede takıldığım temiz kıza açıldım. "Arkadaş" olarak görüyormuş.