bugün

ekşiye gündem olmamız

adamlar bu sefer haklı dedirten mevzudur. olayın kendisine değil gidişatına dair haklılar. o açılan başlığa burada hepimiz tepki gösterdik zaten neticede eleman geldiği çöplüğe döndü. ancak mesele o değil mesele zihniyet meselesi.

(#37317988) bir tanesi siliniyor ama diğer hesapları burada hala. bu bahsi geçen sığırın tüm entirileri gammazlanmış gammazlananan entiriler üzerinden uçurulmuş bunu yazıyorsun gelip böyle tepki veren armut kafalılar oluyor. ciddi ciddi rahatsız tipler çoğunluğu ele geçirmeye başladı burada. buraya geldiğimden beri ekşidekileri eleştiriyordum lakin böyle tipler yüzünden adamlara daha çok malzeme olur burası. ne oldu yani geldin bunu yazdın da ödül olarak kurabiye mi aldın. zihniyetler yani zihniyetsizlik bu işte sürekli bir laf sokma çabaları ben marjinalim aa bak nasıl laf soktum çabaları.

o ekşide açılan başlıktaki tüm yazılanları okudum. başlığı açan zaten buradaki kukla nickli yazar. yazılanlardan bir tanesine yanlış ayıp etmişler diyemiyorsun. bu başarı sözlük yönetimine aittir başka kimseye suç bulmasınlar. burasının böyle bir yer olmasını istiyorlar istediklerini de aldılar sonunda. solda dönen başlıkları okurken utanıyor insan. sürekli bel altı sataşmalar sürekli birilerine saldırı sürekli aptal aptal hükümet yalakalıkları cinsiyetçi başlıklar insanları ve ülkenin milli değerlerini aşağılayan başlıklar. ancak müdahale eden yok..
güncel Önemli Başlıklar