bugün

arkadaşının öldüğünü öğrenmek

vallah normal bir arkadaştan ötesi en yakın arkadaşın ölmesidir.
ilkokul arkadaşın ile 18 yaşına kadar takıldığını düşün. hep berabersin. 2013 senesi ve pes manyağısınız her gün pese gidersiniz en az 15 tl bırakır oradan çıkar eve gider pcde takılırsınız sonra gece tekrar çıkar gezersiniz. ev ahalisi herkes tanır her akşam neredeyse yemeğe gelir. bir sürü hayaller kurulur beraber. sevgilim olduğunda beraber 4 kişi buluşuruz güzel olur der. ve 18 yıl boyunca hayatı boyunca çalışan bu kişi daha işten yeni çıkmış sadece 1 ay tatil yapıcam der. hayatı boyunca tatil yapmamıştır ve daha tatil olalı 2 gün olmuşken araba kazasında annesiyle beraber vefat edip arkada 3 kardeş bırakmıştır.
ve işin kötü yanı öldüğü günün önceki akşamında ayrılınır. hatta sabahında mesajlaşılır akşama pese gitmeye anlaşılır.
o günde babadan ötürü telefonu kapatan ben taaaa akşam öğrenirim öldüğünü. ve başta taşak geçiyor sanıyorum sonuçta faceden öldü diye durum atılır. garip bir durumdur. ilk zamanlar akla geldikçe geceleri gözden yaş gelir. ama sonradan alışılır tabii ki her şey gibi. o yaş hala gelir ama bazı şeyler geçmişte kalıyor.

ve kötü yanı ona mı üzüleceğini yoksa kardeşlerine mi üzüleceğini şaşırırsın. hadi abi gitti yanında ana gitmesin ne gerek var.
tabi baba durur mu yüklü bir tazminat ile hemen yanına bir kadın alır. oh keyfim.