bugün

yazarların hastalıkları

şimdi bir başlasam, say say bitmeyecek olan hastalıklardır. ilk etapta aklıma gelenleri yazayım:

-sinir hastasıyım (öyle ki cansız varlıklara ve kendime bile sövüyor, lanet okuyorum, ayarlarım iyice bozuldu)
-tırnaklarım küçüklükten beri batar en sıkıntılısı olan ayak baş parmaklarımı ameliyat ettirdim bu sefer de parmak parmaklıktan çıktı estetiğin içine etti doktor.
-gözler problemi günışığına alerjim var galiba vampir gibiyim sulanıyor kızarıyor vesaire ayrıca bolca seğirme ve miyop söz konusu.
-bel sırt ve boyun ağrıları eskiden pc karşısında günün 3 de 2 sini geçirmemin cezasını çekiyorum sanırım. gözlerin bozulmasında da aynı şey etki etmiş olabilir.
-tek burundan nefes alabiliyorum uyurken ve spor yaparken sıkıntı oluyor.
-orta kulak iltihabı olmuştum o muazzam ağrılı günün sonunda kulağımdan kan gelmişti ve o günden bu yana tek kulağımda tıkanıklık hissi var, sanki sürekli bir hava akımı olup duruyor bu psikolojimi de bozdu duyma kaybının yanı sıra. sesimin kötü olduğunu hissettiriyor bana eskiden şarkı söylerdim artık tövbeliyim.
-burun kanaması küçüklükten beri olur durduk yere veya sıcakta kanar ve durmak bilmez doktor 18 e gelince kılcal damarları yakcaz mı ne demişti ama gitmedim böyle idare ediyoruz işte.
- çok kolay hasta oluyorum yaz kış nezleyim

allah belamı vermiş işte daha ne tüm bunlara rağmen şükret kolu bacağı olmayanlar var diyorlar e be kardeşim ben mutsuzum,hastayım,kötüyüm işte iyi değilim diyorum neye şükretmeliyim????