bugün

pkknın kucağindaki chpnin akplilere hain demesi

kesinlikle doğru bulduğum söylemdir. iktidar hırsına ulusalcı sol kesimi hiçe sayarak girdiği icraatler chpyi bugün yeri geldiğinde dhkp c yeri geldiğinde pkk yanlısı konuma getirdiler.

bugün ulusalcılıktan alakasız hareket eden chp aynı şekilde güçlü türkiye yolunda doğru düzgün muhalefet olarak yardım etmek yerine yalnızca köstek olmayı tercih etmekte ve başı sıkıştığında dış güçlerden destek isteyerek türkiye üzerine yaptırım çağrısı yapmaktadır.

bu durum böyle ulusalcı geçmişe sahip olan bir parti için ülkemiz için rezaletten başka bir şey değildir. muhalefet dediğin hükümeti sıkıştırabilecek bir konumdur ancak doğru kullanılırsa fayda sağlamaktadır. bugün ki gibi devam ederse yalnızca mecliste koltuklarını koruyacaklar ve lüks içindeki hayatlarına devam edecekler çünkü şu gün sahip oldukları oy oranı chpnin zihniyetinin oranıdır. kısaca oraya daha farklı bir öküz otursa yine chp aynı oyu alacaktır.

sağcı kesime makarnacı kömürcü koyun derken koyunluk yapanların farkına varamayacak kadar kör insanların yaptığı şu algı operasyonu da çok ironiktir.