bugün

15 temmuz u laik bir kesim yapmış olabilir

Muhteşem strateji.
Bu adamlara bu kadar aklı kim veriyor merak ediyorum. Chp içindeki operasyona karşı, karşı bir operasyon başlatılması talimatı verildi fetö tarafından.
laik ve ulusalcılar kim? Chp içindeki adalet yürüyüşüne katılmayan, kemal i desteklemeyen, cemaate düşman şahsiyetler. isim vermeyeceğim. Herkes zaten kim olduklarını biliyor.
Kemal kılıçdaroğlu'nun 15 temmuz evde tv izleme görüntülerini medyaya sızdırılması ile kılçdaroğlu na karşı ulusalcı kesimin operasyonunun başladığını söyledim ama kimse inanmadı. Bu operasyonu sezen fetö, kılıçdaroğlu na yapılan operasyona karşı, ulusalcıları hedef göstererek karşı bir hamle yapılması talimatını verdi. Sıra ikinci hamle de.
chp lilerin adalet yürüyüşünü savunamaz hale geleceğinide yazıyorum hep. Fetö adalet yürüyüşü üzerinden bir plan kurmaz ancak, ulusalcı laiklerin hamleleri adalet yürüyüşü üzerinden olacak. Sanırım yakında o yürüyüşün içinde kimlerin olduğunu görmeye başlayacağız.
Kemal kazanırsa parti tamamen fetö nün eline geçecek, ulusalcı ve laikler kazanırsa partinin kimin eline geçeceğini zaman gösterecek.

Haydi ya allah. Bismillah

(#37222203)