bugün

rte neden feto dan tutuklanmıyor sorunsalı

cübbelerinin önünde düğme olmadığı halde kendisi salona girince düğme iliklemeye çalışan yargı mensuplarının / karar vericilerin olduğu ülkede meydana gelemeyen olaydır.

ne yazarsak yazalım hep muhalifliğimize bağlıyorlar "cumhurbaşkanını sevmiyür ondan yazıyor" diyorlar. 5 dakika mantıklı düşünebilseler aslında bizzat kendilerine verilmiş olan hakların çiğnendiğini adalet denilen şeyin gücü elinde bulundurana doğru işlemeyeşinin insanlık suçu olduğunu ve bizzat bizleri yaratan rablerinin emirlerine ters olduğunu görecekler. yıllardır yalanlar ile masallar ile ayakta uyutuluyorlar kızıyoruz bakın işin doğrusu budur diyoruz insani şekillerde. bizlere kulak kabartıp adaletsizliklere karşı duracaklarına bizlere karşı duruyorlar inanılmaz şekilde..

yahu isimlerden bağımsız düşünün. recep değilde kemal olsaydı veya devlet olsaydı o isim fark eden ne olacaktı ? bir partiye oy vermek demek aklı fikri terk etmek demek olmamalı. 10 sene boyunca birlikte hareket ettikleri eli kanlı bir örgüte bugün düşman oldular diye neden o 10 sene unutuluyor ? ve daha vahimi onlar haricinde o örgüte 10 sene boyunca hatta 30 sene boyunca karşı çıkmış insanları bugün o örgüt ile ilişkilendirmeye çalışıp kendilerini aradan sıyıran insanlar neden hala destekleniyor ?

haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. 5 dakika particilikten uzaklaşın ideolojilerden hırslardan uzaklaşın sadece insan olun bugün yaşadığımız şeyler bir insanın vicdanına sığıyor mu ? 250 tane masum öldürüldü tam 1 sene önce sebep olanlar bugün kahraman gibi anılıyor. on binlerce masum kpss skandalından dolayı atanamadı yerlerine bu kansızların adamları yerleştirildi. on binlerce üniversite adayının hakkı yendi. on binlerce subay, gazeteci, öğretmen mağdur edildi hapislerde süründü kimisi kaldıramadı intihar etti kimisinin ruhu dayanamadı göçtü gitti. suçlusu kim bunların 5 dakika kendinize bir sorun. sonra gene özünüze döner çıkarlarınız için yalanları savunmaya devam edersiniz sadece 5 dakika "sadece insan" olun..