bir kadını çok sevmek

Uzun yazi olacaktir okumayin bence zaten cogunuz bu yaziyi bile okumayacak.

Sevmek 6 harften olusan lakin tüm dunya dillerini toplasaniz yine de anlamlandirilamayacak derecede bir sey. Peki biz neden terk ediyoruz neden ya da terk ediliyoruz. Cidden aramizdaki kac kisi gerekli sebeplerden terk etti ya da edildi. Neden sabirsiziz. Eskiler ne guzelmis ölene kadar beraberlik. Simdi ne oldu iki cinsinde ozgurlukleri artti imkanlari artti hemen cani istemeyince birakiyorlar. Imkanlar bize sahiden mutluluk huzur mu getirdi ? Bir yere bir kisiye ulasma imkanimiz cok artti lakin ulasma imkanimiz arttikca gönullerimiz uzaklaşti.

Simdi sunu dusunun. Terk edilmisde olsaniz terk etmiste olsaniz birakin icinizde oyle imkansiz birisi varsa. Birakin kurtulun o kisilerden. Hayat cok kisa cok. Siz o kisinin umrunda bile degilsiniz ve hayat oyle bir kişiyi hala sevmek umut beslemek icin cok kisa. Yolunuza bakın.

Eskiler gorucu usulu evlenirlermis ve gayette saglam evlilikleri var. Severek evlenenlere bakin birde ne haldeler degil mi.

Herkesin şuan cevresinde şununla sevgili olabilirim aslinda dedigi(evet belki istediginiz tüm kriterler yok) birisi vardir. Belki de gidip o kisiyle ayrilmamak adina sevgili olsa karsilikli hoşgoruyü, saygi duymayi, hemen her seye kizmamayi, kizsa bile gonul almayi temel iliski kurali haline getirse (tabi ki bunlar karsilikli olacak) belki de cok mutlu olacak herkes.

Emin olun bu acidan bakmak boyle dusunmek benimde simdi aklima geldi lakin fena bi fikre benzemiyor. Sonucta eskiden birbirini hic gormeden direk evleniyorlardi siz en azindan az cok taniyor olacaksiniz ;))))