bugün

22 temmuz odtü yü yıkmak bazı şeyler ister eylemi

öğrencisi,öğretim üyesi, mezunuyla tüm ailenin

'odtu ayrıcalıklı bir yerdir , ankaranın kokuşmuş devlet binalarına benzemez, "cahil beyinlerin kızılayda cirit atmaktan başka bi ugraşı olmayan mahalle kabadayılarının yerleşkesi" nden çok çok daha farklıdır. türkiyenin uyutulmuş populer kültür gençlerinin pohpohlandıgı, apolitik, "satılık diploma" verilen kurumlardan farklıdır, 50yıllık bir geçmişi, üniversitesinin kendi misyonunu asimile olmadan yürütmeye çalışan ve bu yöneticilerle bu anlamda belki de en başarılı oluşumdur.

odtü, mühendislik binası değildir.
rektörlük, kkm, yurt, konukevi hiç değildir.
odtü bi düşünce ağacı ve o agacın yetiştirdiği bireylerden, ağaçla birlikte gelişen öğretim üyelerinden, bu ruhu sahiplenebilme ayrıcalıgına erişmiş tüm bu aileden ibarettir.

odtüyü yıkmaya kalkışan, beyin fonksiyonlarından bile şüphe duyulacak yanlış kodlanmış ve ucuz kuklalar eğer bu yıkma planını hayata geçirmeye kalkarlarsa, gerçek odtüyü yıkabilmeleri için 100.000 kişilik bir katliama girişmelidirler.
ne kadar rahatsız olursanız olun, biz burdayız. canınızı acıtıyor ama "karşı çıkıyoruz." daha kötüsü de var, "üretebiliyoruz."
en kötüsünü duymak isterseniz,
biz, "düşünebiliyoruz."' diye haykıracagı platform.