bugün

en güçlü düz dünya argümanları

imgland sitesine ulaşılamıyor. geçici sorun yaşıyorum ama dosyalar usb'de akşam evden cami yönleriyle alakalı çalışmayı aktarırım. şimdi ikinci kısmı aktarayım. bir dolarlık pusulayla google harita debund:

görsel

şimdi bu bir pusula. bunu, haritada size en yakın yolun kenarına koyun. haritadan yolun açısına bakın. sonra elinizdeki pusuladan açıyı okuyun. farklı olduğunu göreceksiniz.

görsel

ben yaptım. bizim cadde google map'ten 20 derece farklı yöne dönük. ne oldu? bilimsel olarak soktum ! sen de yap aynısını da ondan sonra öt tamam mı koyun kafa !

Bu çalışma şurada yayınlandı:

https://forum.tfes.org/in...=5419.msg105391#msg105391

ancak gördüğünüz gibi resimlerin bazıları görünmüyor çünkü upload sitesi olan imglande ulaşılamıyor. yine hava sıcaklıklarıyla ilgili çalışmaya da aynı siteye erişim olmadığı için ulaşılamıyor. işte böyle de imkansızlıklarla mücadele ediyoruz. sonra geliyor birisi, yıl olmuş 2017 de bilmem ne de.

bak şurada tüm çalışmalarımın özeti var(hepsi yok)

https://www.theflatearths...m/index.php?topic=66236.0

acaba benim araştırdığımın onda birini araştıran var mı. sonra geliyor, yıl olmuş 2017. girsin o 2017 bir yerine senin. aç da biraz araştır amq. beyninin almadığını eksile sen ancak. yapabileceğin bu. tamam eksiledin, argüman çürüdü. bravaaa!