bugün

sözlük yazarlarının itirafları

bir insanı sevdiğini nasıl gösterirsin sözlük?

hediyeler alırsın, güller gönderirsin, mesajlar atarsın, hiçbir şey yapamadın mı, "seni seviyorum" dersin.

çok klişe ve basit bir şekilde anlattım.

bunlar dışında bir kadın olarak,

-gece çişe kalksam bile sabah uyandığında mutlu olsun diye "seni seviyorum" diye mesaj attım.
-sırf mutlu olsun, bana ihtiyacı var diye, resmen evden kaçıp yanına gittim.
-her seferinde benim için ne kadar değerli olduğunu anlatıp durdum. güçsüz olduğunda, hayal kırıklığına uğradığında yanında oldum. ona anlattım aslında ne kadar güçlü olduğunu. öyle olduğuna inanıyordum çünkü.
-şimdiye kadar kimseye 5 kuruş borcum yok ama o zor durumda kalmasın diye bankadan iki kere kredi çektim. kuruşuna dokunmadan gönderdim. şu an o kredinin borcunu da ödüyorum. çünkü onun da başka bir bankaya borcu var. ben burda ailemle yaşadığım için masraflarım daha az. bu yüzden en kötü halimde bile gerçekten işin içinden çıkamadıysam dedim ona bana 100 kağat göndersene diye.
-onun sevdiği şeyleri ben de sevdim. onun sevmediklerini ben de sevmedim. ona zararı olan her şeyden ben de nefret ettim.
-onu görmek için elimden gelen her şeyi yaptım. aileme yalan söyledim. evden kaçtım. onun yanındayken kimse benim nerde olduğumu bilmesin istedim.

ben bir kadın olarak bunları yaptım.

karşılığı ne dersen,

evlendik. her gün gıybet yapıp sağa sola gülüyoruz. değişik bir espri anlayışımız var. ota boka gülüyoruz. mutluyuz.

(bu entrynin sonu ya*ak afedersin diye bitiyodu. muhtemelen kızmışım kendisine. 7 yıl boyunca 2 gün ayrı kalabildik. sonra baktık olmuyo, evlendik biz de. seviyosa tutun, bırakmayın. onunla her yere gidilir. yaaa işte ya*ak afedersinden evli mutlu pomçik bi aile olduk. ehueheueh)