bugün

counter strike global offensive

ruslarından ve hilecilerinden baygınlık getiren oyun. tek kelime ingilizce konuşmazlar bir de saçma sapan durumlarda sizi kicklemeye kalkarlar. t tarafındayız, oyun başında longa yakın spawn oldum. hemen arkadaşlardan raj b sesleri yükseldi. iyi dedim gidelim. longa yakın başladığım için doğal olarak en arkada ben kaldım.

bunların 4'ü b'ye doğru ilerlediler, ben arkalarındayım. b'ye açılan tünele 4 kişi aynı anda girdiler düşün. 2 nade ile ace atabilir karşı ekip. neyse ben de çok kısa lower peekleyip döneyim dedim. abi lowerdan adam gelse bir spraylik işimiz var 5 kişi göt göteyiz.

ben loweri peekledim ama yapmaz olaydım. neymiş efendim ben bait atıyormuşum baitermişim. te allahım şu ruslara akıl fikir ver.

beni bu yüzden kicklemeye kalktılar falan allahtan aklı başı yerinde 2 adam vardı da engel oldu. ben sonradan duruma uyandım ki arkadaşda hile varmış ve alt tünelde kimse olmadığını biliyormuş. yani aslında gerçek baiter kendisiymiş.

ayrıca dün gelen vac dalgasında aimtuxı tespit etmiş volvo. linux yükleyip hile açanlardan artık kurtulmuş olduk. ne yazık ki hile kullananların büyük bir bölümü aimware kullanıyor fakat aimware hala undetected.

türklerin de csrk'sı vardı değil mi. karşıda bir türk varsa ve smg ile 2 defa kafanıza vuruyorsa evet o arkadaşın büyük ihtimalle csrk'sı vardır.

onu da yapanın allah belasını versin, oyun zevkimizi üç paralık ettiler.
güncel Önemli Başlıklar