bugün

acilen ölmeliyim cennete kabul törenim var

Belindeki bombaları patlatamadan yakalanan IŞiD militanı kadın
“Cennete yetişmem gerek, öğlenden sonra saat 16:00’da cennete kabul törenim var” dedi

Belindeki bombaları patlatamadan yakalanan IŞiD militanı, peşmergelerin eline esir düşünce ilginç bir istekte bulundu.

Bir an önce öldürülmeyi talep eden IŞiD’li, “Cennete yetişmem gerek, öğlenden sonra saat 16:00’da cennete kabul törenim var” dedi.

Yaklaşık iki yıldır IŞiD’li teröristler ile savaşan “Irak Kürdistanı” Peşmerge komutanı, esir aldıkları bir IŞiD militanının talebi karşısında yaşadığı şaşkınlığı anlattı.

Peşmerge komutanı Salim A. Surci, Musul bölgesindeki çatışmalarda yakalanan IŞiD militanının kendilerine “Beni acilen, vakit kaybetmeksizin öldürün ki, öğlenden sonra saat 16:00’da gerçekleştirilecek olan Cennet’e kabul törenime yetişebileyim” dediğini anlattı.

50 kadar teröristin bellerinde bombalı kemerler ile Miraç gecesi eylem için geldiklerini ve kendilerini öldürdükten sonra da öldürdükleri günahsızlar ile birlikte saat 16.00’ya kadar Cennet’te yapılacak tören’e yetişmeleri gerektiğini anlatan IŞiD militanı, “Hepimiz bu saat’e kadar Cenet’te olmamız gerekiyor” dedi.

bu bir beyin yıkamanın yaratıp yaratabileceği en korkunç sonuçlardan biri ve abla da
etkinliğe yetişir yetişmesine de kabul edileyim diye beklerken Kazığa oturma şenliğine dönüşebilir ortalık. ablanın unuttuğu bir şey var ki o da beyin ölümünün çoktan gerçekleşmiş olduğudur.