bugün

doktorların işe geç gelmesi

Her şehirde, her hastanede var olan durum. Bir kere bile işe tam vaktinde başladıklarını görmedim. 08.15'e randevu almışım, ilk hasta olayım, erkenden işim bitsin gitsin diye, hâlâ gelecek kendileri. Hastalar beklesin, nasılsa illa ki gelir doktor hazretleri.

Edit: ulan geceden kalma mı bu doktorların hepsi ? Sabah uykuluydum o yüzden yanlış teşhis koydum diyecekse diplomasını yırtsın o doktor. Parasıyla çalışıyor, alsın uykusunu gelsin, beni ne ilgilendirir. Öyle saçma anlayış mı olur?

Edit2: başımıza ne geliyorsa sizin bu sığır anlayışınızdan geliyor. Adam devlet hastanesi doktoru, ben de vatandaşım. Ne demek işvereni değilsen sana ne ?

Saygı duyacak mışım? Bak hele bak bak. Sebep? Sen hiç mesaisine geç kaldı diye mazur görülen polis, asker, öğretmen...vs. Gördün mü? Anında tutarlar tutanağını. Ben 26 yaşımdayım daha bir tane dakik devlet hastanesi doktoruna denk gelmedim ömrümde. Duyan da burada çok istisnai bir durumdan bahsediyoruz sanacak. Beceremiyorsa yapmayacak, bu kadar basit. Çok doktor var sırada atanmayı bekleyen.