bugün

şarkı söylemek lazım

Haldun Dormen uzerinden, tiyatroculara sitem etmek istedigim yarisma.

Ah Haldun Dormen, bu kadar buyuk adamsin, hisseli harikalari yaratmis adamsin,tiyatro kulturumuzun en onemli ikonlarindansin ki bizler icin yildiz kenter kadar onemlisin. Senin ne isin var televizyonda? Insanlarin birbirini karaladigi, karalayarak prim yaptigi yerlerden ne isin var be adam?

Mujdat Gezen. O kadar cok saygi duydugum ve kotu espri bile yapsan taptigim, hem cok aydin bir bireysin hem de cok komik filmler, cok komik tiyatro oyunlari yiginla guzel televizyon programina can vermis ayrica harika bir sanat okulunu bize kazandirmis bir isimken ne isin olur da sen gene boyle programlara cikmaya? Birak onu bu tip reklam ve paralara, halkin gozunde sevgi ve saygiya ac olanlar yapsin. Sana zaten her yonden tam not verdik. Niye bu ekstra cabayla kendini de bizi de kiriyorsun?

Melek Baykal. Ferhunde Hanimlari bize vermis, en az yukaridaki sahsiyetler kadar degerli cok dogru duzgun bir insansin. Sana yapistirmak istedikleri bu girgiriye imajindan ne olursun kurtul. Tek tip olmaktan ne olur uzaklas.Abe pembe modundan lutfen cik.

Hepinizi cok seviyorum, cok saygi duyuyorum.Ama...

Niye?