bugün

21 mayıs 2017 olympiakos fenerbahçe maçı

Evet büyük gün geldi çattı arkadaşlar. Fenerbahçe basketbolun en büyüğü olmak için sahada. Destekleyen tüm herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.

Desteklemeyenlerin de elbet vardır kendine göre bir nedeni, yalnız şu da unutulmamalı ki desteklememekle olympiaos kazansın demek aynı şey değildir. ikincisi ayıptır.

Bir akşam olsun , bir basketbol maçı süresi olsun , hayatı 40 basketbol dakikası olarak kabul edelim. Ne geçmişteki kavgalarımızı, ne de maç sonu döneceğimiz dünyayı düşünelim.

Fenerbahçe inanıyorum ki bu akşam kendisine inananları mutlu edecek. Çok mutlu edecek. Kaliteli oyuncularıyla iyi bir takım olan Fenerbahçe, komutan obradovic ile mükemmel bir takım statüsünde ve kesinlikle olympiakos'tan üstün.

Hiç olmazsa ayasofya'yı hala minaresiz sanan , istanbul'a konstantinopolis diyen , üzerinde minaresiz ayasofya silüeti ve konstantinopolis yazısıyla f4 tişörtü bastıran olympiakos'a karşı bu gece bir olalım.

Yarın ister sövün, ister dalga geçin. Ama bu gece birlikte çok daha güzel olacağız. Aslolan rekabetimiz değil dostluğumuzdur. Başarılar fenerbahçe, başarılar türkiye.