bugün

mel mel bakan gibson

ilk defa yasal işlem yapılması konusunda girişimde bulunmak üzere olan yazardır. bir kaç saat içerisinde küfür hakaret ve ardından tehdit. malzemeyi sağlam veren kuyruk acılı arkadaşa geçmiş olsun şimdiden. bu sözlük yönetiminin işin içerisine hukuk girince yazarların bilgilerini nasıl ışık hızı ile yetkili makamlara verdiği malum iken böylesine deli cesaretini alkışlamaktan başka bir şey gelmiyor elden. bir yazarın alenen tehdit edilmesini beğenen insan müsveddelerine ise söyleyecek bir şey yok.

buraya defalarca yazdım ama bazı embesiller anlamıyor sanırım. mesleğim belli yazılımın y sinden anlamam. tek bu hesabı zar zor idare ederken 2.3.hesapları açacak kadar boş birisi değilim. karması ulu puanı umurumda değil olsa zaten günde 30 tane değil 100 tane entiri girerim. kimse ile de işim olmaz kendi halimde yazıyorum şurada ancak içinizdeki iğrençliği başkalarında da var zannetmeniz yüzünden itham altında kalıyorum zaman zaman. kukla örneği verilmiş onun girdiği entiri 7 bin küsür benim 14 bine ulaşmış daha bu basit hesabı yapacak zekanız yoksa susun bari ki adamdan sayalım..

gerekli edit : (#36676403) ya sevgili dostum allah aşkına yazmayın diye elinizi mi tutuyorum ben lan ? madem her insanın bildiği şeyleri yazıyorum sizde yazın ? yazmıyorsunuz sonra yazana gelip "herkesin bildiği şeyleri yazıyor gördüğü ilgiyi hak etmiyor" diyorsunuz. tövbe ya böyle bir eleştiriyi kabul edemiyor insan kusura bakmayın * nick altını uplayan ezik demeyin diye editledim ekleyiverdim şimdi görüp. dersiniz çünkü her şeyi bekliyorum artık bazılarınızdan..
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar