bugün

chp nin başkan adayı

Star tv anahaber spikeri Nazlı ÇELiK.
chp ve diğer particiklerin, cennet mekan Abdülhamit han hazretlerinin son neferi olan Reis'e karşı aday bulma yarışında, gözardı edilen kişi.
samimiyetle söylüyorum. bu kadın, reis dışında olabilecek en iyi başkan adayıdır. bakınız, bu hanımefendi bayan haliyle hakkarinin dağlarına gidip Mehmetçikle yan yana yemek yiyebiliyor, korkmuyor. kemal efendi bile diyarbakırda kapalı spor salonunda miting düzenlerken, nazlı çelik ablamız çatışma bölgesine korkusuzca girip, askerimize polisimize moral vermektedir.

ayrıca hem milliyetçi, hem modern, hem halkçı, eğitimli, yurtdışında masterler falan yapmış, boston şehrinin tozunu yutmuş. ama hiçbir zaman halkına yabancılaşmamış. bazı gazeteciler gibi vatan haini olmamış. hem başıda açık, laikler bu hanımefendiye oy verir. dedim ya milliyetçi ve halkçı, al sana muhafazakar kesimim yarısı da tamam. biraz kürtlerede çalışsa kürt oylarıda tamam.

kemal k'nın öyle ekmel, mekmel aramasına gerek yok. partisinden de aday olacak ben bir adam göremiyorum. (bu adam kelimesi hakaret anlamında değil ). kendisi zaten adaylığı aklının ucundan bile geçirmesin. şimdi sizlere söylüyorum. nazlı çelik aday olursa kendisine oy vermez misiniz.