bugün

kız kardeş

Bir abla olarak sahip olduğum en güzel şeylerden biri. Canım kız kardeşim, ergenliği atlatınca yine yakınlaşacağımızı umuyorum. Kabul et önceki kadar tatlı değilsin, hatta çoğu zaman can sıkıcısın. Senin için de zor, biliyorum. Yeni karşılaştığın durumlarla baş etmek, içinden fışkıran duyguları tanımak anlamlandırmak... Bu yüzden bir kenarda durup seni izliyorum, sen de çok iyi biliyorsun ki yardıma ihtiyacın olduğunda her zaman yanındayım.
Umarım ileriki yaşlarında da kendini bu kadar yıpratıp yormassın. En büyük endişem bu. Umarım hayatında neşe hakim olur.
Bir de inşallah benim yaptığım hataları da affeder unutursun. Bir de gün geçtikçe beni çok daha iyi anladığını fark ediyorum. Birbirimizden çok farklı olmamıza rağmen birbirimizi anlıyor, öyle kabul ediyoruz. Boylece ileride iyi bir dost olabilecegimizi düşünüp heyecanlanıyorum.
Bunları sana hitaben yazıyorum. Çünkü biliyorum ki telefonumu karıştırıyorsun ve her şeyi inceliyorsun. Can sıkıcı derken bunun gibi şeyleri kasdetmiştim. Neyse bebeğim seni seviyorum ve bazen seni özlüyorum. Arada beni yalnız dünyanı ziyaret etmeme izin verdiğin için teşekkür ederim. Daha sık davet etmen dileğiyle...