bugün

mel mel bakan gibson

35 senedir hırsız, ahlaksız sevmeyen yazardır. dolayısı ile 35 seneden sonrada sevemeyeceğim için kusura bakmasın kimse..

burada sık sık "çok siyaset yazıyor" diye eleştiri yapıyor bazıları. aslında eleştiri değil yaptıkları rahatsız oluyorlar yazmamdan çünkü işlerine gelmiyor yazdıklarım. anlaşılamayan mesele benim derdim siyaset değil. siyasetin bana bir faydası yok herhangi bir çıkarımda yok ne akp den ne chp den ne mhp den ne diğerlerinden. zaten öyle beklentilerimde yok. rahmetli ecevit ile beraber siyasette bitti benim için bir daha onun gibi birisi gelene kadar işim olmaz..

derdim vatandaşlarının malına canına göz diken hırsızlar ve yalancılar ile. çok dürüstüm çok iyi birisiyim gibi iddiamda yok ancak bu kadar ahlaksızlığa göz yumulması canımı sıkıyor. yarın chp iktidara gelir bunları yapar sessiz kalırsam dünyanın en aşağılık insanı olayım herkes suratıma tükürsün. bunu söyleyebilen akp li dostlar varsa buyursun yazsın diyeceğim ama sabahtan akşama dil darbeleri gönderdikleri bir yapı ve zaten hali hazırda bin beterini yapıyorlar ve bu sürekli siyaset yazıyor diye veryansın eden bazı arkadaşlar bunlara sessiz kalıyorlar.. ağızlarından sürekli demokrasi kelimesi düşmeyen adamlar halk oylaması yapıyor üstüne 2 milyon adet mühürsüz oy ile referandum hırsızlığı yaptıklarında gene bizden susmamızı istiyorlar üstüne o süper zekaları ve ahlakları ile espriler yapıyorlar.

bir ülke insanı düşün ki hırsızlar ile övünüyor olsun tek ayak üstünde söylenen onlarca yalanı sineye çekiyor olsun. bizden uzak olun başka bir şey istemiyorum birde sözlük otoritesiymiş yetkilisiymiş gibi "onu yaz bunu yazma" gibi densizlikler yapmayın kimseye. varsa söyleyeceğiniz şeyler ilgili başlıklarda söyleyin söyleyemiyorsanız buradan laf atıp kaçmayın..
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar