bugün

vatanım sensin

Cok ciddi bir kemik izleyiciyim. 3.bölümden sonra turk dizi izlemem ben on yargimi kirip izlemeye basladim. Hatta 3.bolume kadar ilk bolumden tekrarlarini 87 defa izleyerek ve yeni bolumu iple cekerek deli gibi persembe gunlerini bekleyerek devam etti hayranligim.

Simdi bu dizi yaklasik olarak ekim ayindan bu yana vizyonda ve toplamda 6 aylik bir surec var elimizde. Hadi bir bolum ozel bolum olarak yayinlandi genel olarak 20 yi gecti yayinlanan bolum. Bolum numarasi takip etmiyorum kusura bakmayin. Neyse. E bee guzel kardesim, degerli guzel kalemli senaristler ben izledigim bunca ay sonunda hicbir bolumde kendimle bu kadar alay edildigi hissine kapilmadim. iyisiyle kotusuyle hilal'i ve leon'uyla azize'si ve tevfik'i ile hatta yildiz'i ve ali kemal'iyle kabullenip zevkle izliyordum.

Ama bu bolum dayanamadim eeehh artik taştaş geciyorlar izleyiciyle diyerek isyana bagladim.

Yahuuu bree senaristler cevdet deseydi yaa hani esref pasa pusula gonderdi ben de vatan severim diye. Ulan neden mal mal baktiriyosunuz guzelim oyuncuyu azize'nin suratina yaa? Nasil da gulucuklerle kostu zevcesinin yanina.

Yaa ne olur zamani geriye alin ve bu bolumde duzeltme yapin ne olur!

Izleyici galeyana geldi inanilmaz bir izleyici kaybi yasanacak korkutuyorsunuz beni artik...