bugün

tiryakinin sigara birakma gunlugu

ilk an;
sevgili günlük, az önce sigaranın insan vücuduna verdiği zararlara dair bir video izledim. kendimden tiksindim açıkcası. paketimde kalan son 13 sigarayı kırıp çöpe attım. izlediğim video da sigara aradığım zaman sigaralrı kırıp çpe atarsak o anı aklımıza getirip bir an sıyrılabiliyormuşuz. böylece sigara yı bırakma yolculuğuma başladım. hani derler ya başlamak bitirmenin yarısıdır diye. işte ben yarısını hallettim. şaka maka bırakıyorum lasn günlük sigarayı.
ilk günün gecesi;
akşamları sigara bir farklı olurdu be sözlük. püfür, püfür esen havadar balkonda sigara içmek güzel olurdu. ama olsun belkide çekirdek çitlemeye odaklanmalıyım. bundan sonra da bana havadar balkonumda çekirdek çitlemek iyi gelir. herşey alışkanlıkla başlar demişler.
ikinci gün;
bugün ilk günden daha rahatım sigara konusunda günlük. canım hiç istemiyor. az sonra en kritik sınavıma gireceğim bana şans dile günlük.
sınav ertesi;
amı.na koim ben bu abuzittin hoca nın günlük. böyle soru mu sorulur be günlük. anamız ağladı. büyük ihitmalle sınıfta kaldım. anneme ne diyeceğim şimdi?
sigaran varmı?
bi bo.a yarasan 2 milyon olmassın zaten.
nerde lan kırdığım sigaralar.
çöp tenekesinde olacak.
sigaranızı kırın ki istediğinizde aklınıza gelsinmiş.
nimet lan bu!!!
şerefsiz!!!
ulan bu kırık sigaralarıda birleştiremiyom bi türlü.