bugün

tiryakinin sigara birakma gunlugu

sevgili günlük;

çok güzel bi gün geçirdim. zira sigarayı bıraktım bu sabah itibariyle ve bu dakikaya kadar da iyi gidiyor her şey. aslında gözüm pakete ilişti sık sık ama içmedim hiç. irademle girdiğim çok eçtin bi mücadele bu. daha da zor olacak her şey eminim. ama kararlıyım, bi daha içmek yok o mereti..

kararımı arkadaşlarıma açıkladığımda hepsi çok sevindi, en çok da arif. sigaram olmadığı zaman başvurduğum yegane insandır erif. niye bu kadar sevindiğine, kendini kaybedercesine güldüğüne ve millete çay ısmarladığına anlam veremedim. laf aramızda bu çocuk biraz garip zaten. bele gerizekalı gibin.. normaldir yani bu hareketleri.. çok üzerinde durmadım o yüzden.

elif'e de söyledim sigarayı bıraktığımı. artık diş sağlığıma daha fazla dikkat edeceğimi de ekledim tabii. mutlu oldu.. sarılmak istedi sanırım ama henüz aramızda bir şey olmadığı için kendini geri çekti.. en azından hereketlerini ben öyle yorumladım.

iktisat dersinde hoca ara verdiği zaman yanıma geldi. çok heyecanlandım.. elim ayağım karıştı. gözlerime bakarken takındığı tebessüm yüreğime işlendi nakış gibi..

dur böyle olmuyor sevgili günlük, moda giremiyorum. bi sigara yakayım da öyle anlatayım...