bugün

adalet ve kalkınma partisi

emperyalist ellerin ülkemizde yaktığı tasarruf ampulüdür akp. güneşi bulmamızdan korkan güçler geçmişten bu yana bizi hep ampül ışığına mahküm etmişlerdir. geçmişte bu görevi başarıyla icra edip köşelerine çekilenlerin yerini bu gün adalet ve kalkınma partisi almıştır.

bugün adalet ve kalkınma partisi' nin ampulü kararmıştır ve artık yanmak üzeredir. bu ülkenin ihtiyacı yeni bir ampül değil, güneştir.

bizleri ampül ışığına mahküm edenler gün gelecek bu ampülleri de söndürecekler, bizleri sonsuz karanlığa bırakacaklardır. etrafımızda ki çemberin sıklaştığı ve güneş ışığının çok uzak olduğu bu günlerde bile umutsuzluğa düşmemek gereklidir. bu ülke kurulmadan önce de hainlik yapanlar hep olmuştur kurulduktan sonrada. bu topraklar damat ferit paşa hükümetini tarihin tozlu sayfalarına gömmüştür, recep tayyip erdoğan hükümetini de gömer.

tarih tekerrürden ibarettir. geçmişte ingiliz, amerikan hayranı mandacı padişahlar, paşalar, bugün avrupa ve amerikaya teslim olmuş başbakanlar, cumhurbaşkanları.

hatırlamaları gereken, özgürlük ve bağımsızlık olmadan, ne adaletin, ne de kalkınmanın olmayacağıdır. bu toprakların üzerinde asırlardır şerefleriyle yaşayan ve bundan sonrada öyle yaşamak isteyen insanlar bunu akp' ye hatırlatacaklardır. ve ihanet edenlerin isimleri tarih kitapların da yazacaktır.

( kimbilir belki o zaman oğlunun gemiciğiyle yunanistan ' a kaçanları bile yazar kitaplar. )