bugün

server tanilli

ancak öyle bir adamdır ki kitabının kapağına (bkz: islam çağımıza yanıt verebilir mi) mirac 'ı anlatan bir minyatür yerleştirmekten çekinmez.

kalkıp bir de aydınlıktan bahsediyor kendisi, utanmadan! manevi değerlerin dalga geçilemeyecekler arasında olduğunu bilmiyor mu ya da biliyor ise benim onun özrü ile dalga geçmemin ahlaksızca olacağını bilmiyor mu? aslolan düşüncedir, zihindir e çizgi çekip karalıyorum! açık kapı bırakmamak lazım insanlara. inşallah karşılaşmayız. açıkçası o kitap kapağını görünce ve mırc dilinden türeme alaycı tavrı beni sinir stres yörüngesine soktu. şimdi ben kalkıp onu, o koca yaşlı başlı adamı küçük bir çocuk gibi ağlatsam dalga geçerek. fiziki engelleri ile derin, ağır, piskopatça makara yaparak! hoş olur mu? illa ki içinde bir şeylere dokunur söyleyebileceklerim. hak ettiğini duymak ister mi bunları? bence istemez, hele ki benden.

biz mantık sahibi insanlarız. dilediğimizce mantık ararız nitekim buluruz da. keşke kendileri de denese mantıklı olmayı. işte bilmem ne olmuş onu olmuş bunu olmuş ancak daha maneviyata saygı duymayı öğrenememiş. nezdimde saygıyı haketmeyen bir insandır.